Coton de Tulear Seznam forumov
Coton de Tulear
vse o pasmi Coton de Tulear



Odgovori na to temo
Soleilcoton Midnight - nadvse razigrana samička
Administrator foruma

Pridružen/-a: 08.05. 2008, 10:24
Prispevkov: 857
Kraj: Nova Gorica
Odgovori s citatom
4. aprila smo v družini Soleilcoton dočakali 3 punčke in 2 fantka malih bomabažnih kepi pasme Coton de Tulear, ki prav vse ljubitelje živali očarajo s svojo ljubkostjo in izjemnim karakterjem. Ljubkovalno smo jih poimenovali M&M's saj imajo imena na M (Midnight, Melody, Muffin, Marmalade, Moonlight), novi dom pa išče le še nadvse navihana in razigrana Midnight.



Starša sta psička Orobianco Teuta (ljubkovalno Emmy) in samček Orobianco Saphir (ljubkovalno Žak). Oba starša imata veljavno vzrejno dovoljenje z oceno odlično (Odl. I) in za seboj že kar nekaj razstavnih uspehov.

Mamica Emmy je mednarodna šampionka v lepoti, šampionka Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter mlada šampionka Slovenije, Hrvaške in Bosne in Hercegovine. Zaključiti moramo pa še šampionat Italije in Avstrije. Ponosni očka Žak je pri starosti dveh let že šampion Slovenije, Hrvaške in Madžarske, mladi šampion Slovenije, Hrvaške in Avstrije. Zaključiti mora še šampionat Italije in Avstrije, zabeležil je pa tudi odlično oceno in tretje mesto na Evropski razstavi v Celju 2010 ter drugi razstavni uspeh v IX. FCI skupini v letu 2011 - TOP TOY 2011.

Mladički bodo vpisani v slovensko rodovno knjigo, cepljeni po programu veterinarja in čipirani, imeli bodo potni list, rodovnik ter pregledani s strani veterinarja. V začetku meseca junija bodo lahko svoje vragolije delili že z novimi lastniki.

Za informacije o pasmi, starših mladičkov in leglu me lahko pokličete na 041 796 437 ali pišete na natasa.p@soleilcoton.com z veseljem Vam bom odgovorila na vsa vprašanja.

Poleg tega vas vabimo, da nas obiščete in se prepričate, da so cotoni pravi kraljevi psi iz Madagaskarja!

Lep pozdrav,
Nataša, Emmy&Žak ter njun naraščaj M&M's

Obiščite našo spletno stran http://www.soleilcoton.com ali pa nas poiščite na Facebooku http://facebook.com/natasapenko in si oglejte galerijo slik naših sončkov!

_________________
http://www.soleilcoton.com
Poglej uporabnikov profilNajdi vse prispevke pod imenom Nati80Pošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočiloObišči avtorjevo spletno stranMSN Messenger - naslov
Soleilcoton Midnight - nadvse razigrana samička
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas  
Stran 1 od 1  

  
  
 Odgovori na to temo